Corona, en nu?

Wat nu met je beurten/Jaar/intro kaart tijdens Corona maatregelen?

Ook voor ons zijn het wat onzekere tijden en kunnen we niet voorspellen hoelang we de studio moeten sluiten. Daarom hebben we alle info ivm geldigheid kaarten hieronder duidelijk op een rij gezet.

Ook willen we jullie de keuze laten om online aan de lessen deel te nemen of je kaart op hold te zetten.

Neem je tijd om alle info hieronder rustig door te nemen en misschien 2 maal te lezen ๐Ÿ™‚ alvorens ons te overstelpen met emails.

CORONA SLUITING (voorwaarden tem 8/06/2020)

Voor alle geldige kaarten.

We willen je graag tegemoet komen en verlengen ALLE geldige beurtenkaarten met 3 weken! (Dit is van toepassing op ALLE beurtenkaarten, ook de Introkaart.) en Jaarkaarten.

Geldigheid kaart is vervallen tss 14/3 tem 8/06.

Dan verlengen we je kaart met de tijd dat je kaart nog geldig was in die periode. Vb: introkaart vervaldatum 17/03, dan verlengen we je introkaart met 4 dagen vanaf de dag dat de studio terug open is.

WAT NA 3 APRIL, als we nog niet mogen open doen?

IS ONLINE yoga volgen niet je ding?

Dan kan je je kaart op hold laten zetten, stuur VOOR 28/03 een mail naar info@yogalovers.be, vermeld je naam + Kaart + HOLD. Wij zetten Hold bij je naam en vanaf dan kan je geen online lessen meer volgen.

Wanneer de studio terug opengaat dan verlengen we je kaart met de VOLLEDIGE duur van de sluiting.

Introkaarten kunnen maximaal 3 weken worden verlengd en maandkaarten maximaal met 1 maand!

Je wil graag de Online lessen blijven volgen!

Wil je graag Online les blijven volgen dan hoef je niets te doen :))))) (dan gelden voor jouw de voorwaarden die) geldig zijn tem 3/04

Is Online yoga helemaal je ding maar vervalt je beurtenkaart binnenkort en heb je nog beurten staan, stuur ons dan een mail naar info@yogalovers.be. Is alleen voor beurtenkaarten!!!!!!!

Alle beurtenkaarten gekocht na 14/03/2020 zijn NIET verlengbaar.