TEAM

NELE VAN POUCKE

Medeoprichter – Prana Vinyasa – Aerial Yoga – Yin Yoga

Blond, Klein van stuk, maar vol power.  Met Nele zoek je je grenzen – op het gebied van lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen – al spelenderwijs op. Het timbre van haar stem haalt je uit je gedachten en daagt uit op zachte en meditatieve wijze. Sinds 2017 organiseert ze ook Prana Vinyasa Opleidingen in België. Nele is E-RYT 200, RYT 500 hr Prana Vinyasa TT by Shiva Rea en YACEP Yoga Alliance gecertificeerd.

HELENA PEIRTSEGAELE

Medeoprichter – Ashtanga – Yin – Yoga Wall

Helena is van beroep leerkracht niet-confessionele zedenleer. Ze is sociaal, verdraagzaam, kritisch en vooral goedlachs. Na haar  eerste yogales bij Carsten Weise wist ze al meteen dat ze hier ooit lesgever in wilde worden. Helena volgde haar opleiding bij  de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen en volgt regelmatig opleidingen om haar trouwe studenten nog beter te kunnen helpen.

LAURA VERSTRAETEN

Ashtanga Yoga

Yoga heeft sinds enkele jaren een prominente plaats ingenomen in Laura’s leven. Yoga bracht haar zelfinzicht en de mogelijkheid om te kunnen groeien, zowel fysiek als mentaal. Ze nam haar leven bewust in handen en leerde haar hart en intuïtie volgen. Laura’s lessen dagen het lichaam uit, met respect voor ieders verscheidenheid, mogelijkheden en grenzen. Laura volgde haar docentenopleiding bij Annemieke van der Zouwen, daarnaast volgde ze workshops bij Manju Jois en David Swenson.

LIESBET MARIVOET

Familie Yoga – Ashtanga Basic

De zoektocht naar meer rust in haar geest en lichaam bracht Liesbet een paar jaar geleden voor het eerst in contact met yoga. De aandacht voor het zijn in het nu, het ontbreken van competitie en het (h)erkennen van je eigen grenzen, brachten meer evenwicht en al snel kreeg yoga een vaste plek in haar leven. Ze volgde de teacher training bij Cristin Tighe, Helen Purperhart en Ashtanga docentenopleiding bij Annemieke Van der Zouwen.

ELS KEMPS

Vinyasa Yoga
Els is een levensgenieter met een passie voor Yoga, dansen, lekker eten en moestuinieren. Je kan haar het best omschrijven als lief, speels, zacht, betrouwbaar en een echte doorzetter. Haar lessen zijn een luchtige mix van kracht, ontspanning en ‘good vibes’. Yoga leert je vertrouwen in jezelf, in je lichaam en het leert je ook accepteren over wat is. Leven vanuit je hart dit is volgens haar de sleutel van geluk.

PASCALE DONNER

Restorative yoga

Yoga heeft haar al zo veel bijgebracht; bewustzijn, innerlijke rust, zachtheid, focus, knopen doorhakken, aanvaarden, loslaten, … en nog veel meer!

Mensen tot rust laten komen, in hun lichaam & hun hoofd, om hen daarna met een goed gevoel naar huis te sturen, dat is haar persoonlijke missie geworden.

HILDE JEGERS

Relax Deeply, Vinyasa

In 2019 lonkte de prana vinyasa teacher training naar mij en ik ging overstag. Van het eerste contact met Nele wist ik, dit is hetZij haalt het beste uit mezelf. Haar subtiele woordspelingen, humor en energie maakt iets wakker in mij. Sedert de start van de opleiding durf ik zeggen dat ik veel meer vertrouw op mijn intuïtie. Ik mag er zijn zoals ik ben.

Naast yoga houd ik ook van mijn man, mijn kat en onze 4 kippen, de volgorde varieert al eens 😊. Samen tuinieren waar ik kan luisteren naar de stilte, i love it.

NASCHA VAN ECHELPOEL

Ashtanga Yoga

Ik voelde mij altijd al aangetrokken tot yoga maar stapte pas voor het eerst op de mat op een moment in mijn leven dat ik het het meest nodig had. Naast de fysieke uitdaging bracht Ashtanga Yoga mij rust in mijn hoofd en heel wat nieuwe inzichten.

De Ashtanga docentenopleiding van Annemieke van der Zouwen was voor mij als een puzzelstukje dat op zijn plaats viel. Met mijn lessen hoop ik je fysiek uit te dagen binnen je persoonlijke grenzen om je zo uit je denken te halen en je een moment van mentale rust te bieden.