TEAM

NELE VAN POUCKE

Medeoprichter – Prana Vinyasa – Aerial Yoga – Yin Yoga

Blond, Klein van stuk, maar vol power.  Met Nele zoek je je grenzen – op het gebied van lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen – al spelenderwijs op. Het timbre van haar stem haalt je uit je gedachten en daagt uit op zachte en meditatieve wijze. Sinds 2017 organiseert ze ook Prana Vinyasa Opleidingen in België. Nele is E-RYT 200, RYT 500 hr Prana Vinyasa TT by Shiva Rea en YACEP Yoga Alliance gecertificeerd.

HELENA PEIRTSEGAELE

Medeoprichter – Ashtanga – Yin – Yoga Wall

Helena is van beroep leerkracht niet-confessionele zedenleer. Ze is sociaal, verdraagzaam, kritisch en vooral goedlachs. Na haar  eerste yogales bij Carsten Weise wist ze al meteen dat ze hier ooit lesgever in wilde worden. Helena volgde haar opleiding bij  de Ashtanga Yoga Academie van Annemieke van der Zouwen en volgt regelmatig opleidingen om haar trouwe studenten nog beter te kunnen helpen.

AUDREY VEROUGSTRAETE

Yogalates

Audrey is opgegroeid in de fitness wereld, met een kritische blik nam ze de goede elementen mee en combineerde dit met haar psychologische opleiding om mensen na een uitdagende work-out tegelijk ook te ontstressen en hun gedachten op nul te zetten. Met 7 jaar ervaring legt ze elke les weer de focus op het leren kennen van je eigen lichaam, met respect voor je grenzen en wat uitdaging. Humor en een rustige ademhaling laten je snel vergeten dat je aan spiertraining doet :).

LIESBET MARIVOET

Familie Yoga – Ashtanga Basic

De zoektocht naar meer rust in haar geest en lichaam bracht Liesbet een paar jaar geleden voor het eerst in contact met yoga. De aandacht voor het zijn in het nu, het ontbreken van competitie en het (h)erkennen van je eigen grenzen, brachten meer evenwicht en al snel kreeg yoga een vaste plek in haar leven. Ze volgde de teacher training bij Cristin Tighe, Helen Purperhart en Ashtanga docentenopleiding bij Annemieke Van der Zouwen.

MIEKE BARRIER

Restorative yoga

Mieke staat tijdens de schoolweek met hart en ziel in haar kleuterklasje te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met haar kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest ;). Je kan haar het best omschrijven als creatief, pittig, leergierig, perfectionistisch, yogaverslaafd. Omdat Mieke zelf heel yang is, vind ze het zalig om zich te verliezen in de yinvormen van yoga.  Zo geraakt haar yang en yin energie in evenwicht!

ELS KEMPS

Vinyasa Yoga
Els is een levensgenieter met een passie voor Yoga, dansen, lekker eten en moestuinieren. Je kan haar het best omschrijven als lief, speels, zacht, betrouwbaar en een echte doorzetter. Haar lessen zijn een luchtige mix van kracht, ontspanning en ‘good vibes’. Yoga leert je vertrouwen in jezelf, in je lichaam en het leert je ook accepteren over wat is. Leven vanuit je hart dit is volgens haar de sleutel van geluk.

LAURA VERSTRAETEN

Ashtanga Yoga

Yoga heeft sinds enkele jaren een prominente plaats ingenomen in Laura’s leven. Yoga bracht haar zelfinzicht en de mogelijkheid om te kunnen groeien, zowel fysiek als mentaal. Ze nam haar leven bewust in handen en leerde haar hart en intuïtie volgen. Laura’s lessen dagen het lichaam uit, met respect voor ieders verscheidenheid, mogelijkheden en grenzen. Laura volgde haar docentenopleiding bij Annemieke van der Zouwen, daarnaast volgde ze workshops bij Manju Jois en David Swenson.

SYL VERMASSEN

Relax Deeply, Vinyasa
Yoga leerde haar stil te staan in de ratrace van het leven, te leven in plaats van geleefd te worden, door te zetten, alle emoties te verwelkomen, dankbaar te zijn voor wat er nu is en last but not least, ook naast haar mat yoga te (be)leven. Syl jou met haar vrolijkheid, creativiteit en in alle liefde onderdompelen in wat yoga voor jou kan betekenen, jouw innerlijke kind terug laten spelen maar ook stilte te vinden in jouw unieke nu al prachtige zijn. 

DIANA KLOSE

Yin Yoga

Diana is mama van 2 kinderen en geniet van een positieve, vrolijke en nuchtere kijk op het leven. Ze heeft een 200u Hatha teacher training gevolgd, maar geeft ook andere yogastijlen. Voorlopig combineert ze dit met een 4/5e corporate job, waarbij ze stelt dat yoga datgene is wat haar ‘sane’ houdt 😉 Haar hart ligt momenteel vooral bij Yin, omdat ze houdt van de rust die deze zachte yogavorm brengt.