BUSINESS & PLEZIER

Een bedrijfsevent organiseren?

Op zoek naar een origineel event of teambuilding? Wil je eens iets anders dan extreme sporten of alchohol  tasting, dan is een yogaworkshop/ initiatie sessie wel iets voor jullie.

Wat zijn de mogelijkheden: Yogaworkshop 1 uur maximum 25 man:

Enkele thema’s: 

  1.  Introductie yoga
  2. Vind rust in de drukte, yogahoudingen geschikt om zelfs op kantoor te doen
  3. The no stress zone, verlicht spanning in schouders en nek

Yogaworkshop Aerial Yoga (maximum 10 mensen)

Een totaal nieuwe yoga ervaring. Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Daar waar omgekeerde houdingen als hoofdstand op de mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in Aerial Yoga vele deuren voor iedereen; de mogelijkheden zijn eindeloos! Het doek haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Yoga Wall (maximum 10 mensen)

Aan de Wall zijn honderden houdingen te oefenen. De verstelbare belts maken het mogelijk tot precies de juiste houdingen of alignments te komen.. Omdat je veilig ingesnoerd bent, hoef je niet bang te zijn uit evenwicht te raken. En doordat je lichaam volledig wordt ondersteund, heb je minder last van de zwaartekracht.

VRAAG INFO/OFFERTE AAN

Vrijgezellen, Yogaparty?

Je organiseert een vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest maar wilt niet aankomen met een saaie workshop, chocolade proeven of een speurtocht door de stad. Je bent op zoek naar een leuke en ontspannen activiteit waar je de aanstaande bruid, je vriendinnen en natuurlijk jezelf echt mee kunt verwennen. Al eens gedacht aan een yogaworkshop?!

Yogalovers organiseert Yoga Parties in de studio in Mechelen. Met yoga op je vrijgezellenfeest of vriendinnenfeest kun je met je vriendinnen op een gezellige en laagdrempelig manier kennis maken met yoga en ontdekken hoe lekker en leuk yoga is! Na afloop zijn jullie energiek en ontspannen en geniet je gezellig na met een kop yoga thee of een glas cava.

De workshop duurt ongeveer 1-2 uur  
(1 uur yoga en wat nagenieten van thee/cava, er kan ook extra voor gezonde taart gezorgd worden).
Alles in de studio aanwezig yogamatten, blokken en dekens.

VRAAG INFO/OFFERTE AAN

Privélessen

Wanneer je voelt dat je iets iets meer nodig hebt!

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een privéles:

  • Yoga te leren op jou tempo, afgestemd op jou mogelijkheden en niveau.
  • Een persoonlijk oefenschema om zelf thuis te oefenen.
  • Je kampt met een blessure of een klacht zoals stress, rugpijn, zware vermoeidheid, slapeloosheid, last van de ademhaling enz…
  • Je hebt een fysieke beperking en wil yoga leren op een aangepaste manier.

Naargelang de situatie kan één individuele sessie voldoende zijn of is een traject van meerdere sessies nodig. Een combinatie van individuele- en groepslessen kan soms ook aangewezen zijn. De eerste (of enige) sessie duurt altijd iets langer om voldoende tijd te hebben voor een oriënteringsgesprek.

Bij voorkeur worden de privé sessie in de studio gegeven.

Kostprijs is 60 euro voor 1 uur.

GRAAG MEER INFO?