Prana Vinyasa Inspiration Day

Prana Vinyasa Inspiration Day

Frisse ideeën opdoen, nieuwe inzichten krijgen, je kennis verdiepen, het uitspreken van dromen en ook twijfels en dat samen met collega lesgevers. Dat zijn de Prana Vinyasa Inspiratie days…

Wat mag je verwachten:

11.00 – 13.00: Prana VInyasa les – Balancing Solar & Lunar

13.00 – 13.45: Lunch

13.45 – 15.00: Lecture: Finding balance between solar en lunar

15.00 – 17.00: Groep Q&A met thee & chocolade 🙂

Wordt ingevuld door de vragen door vooraf zijn doorgegeven via facebook

Datum: Zondag 25 november, 11.00 – 17.00

Prijs: 50 euro

Inschrijven: info@pranavinyasa.be

Locatie: Yogalovers, Berthoudersplein 31, 2800 Mechelen

PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, en gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en de tradities van Tantra, Ayurveda en Bhakti. Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden. In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.