Yogatherapie op vrijdag met Inge

Laden Evenementen
03 mei.

Yogatherapie op vrijdag met Inge

mei 3 @ 11:00 am - augustus 31 @ 7:00 pm

Vanaf mei kan je elke vrijdag bij ons terecht voor yogatherapie: individuele sessies van maar liefst 1.5 uur waarin yogatherapeut Inge je naar meer balans in je leven brengt.Dat doet ze aan de hand van beweging, ademhalingstechnieken en relaxatieoefeningen aangepast aan jouw lichaam en behoeften.

Elke sessie is voor 100% afgestemd op jou.

En op je fysieke, emotionele en mentale gezondheid op dat moment. Heb jij bijvoorbeeld last van een hoge bloeddruk, rugpijn of hartritmestoornissen? Slaap je slecht of loopt je vertering niet vlot? Allemaal zaken die in een groepsles niet altijd aan bod kunnen komen. Binnen een individuele sessie kan dit wél.

Iets voor jou?

  • Je beoefent al yoga, maar wil je practice nog meer afstemmen op jouw lichaam.

  • Je hebt een fysieke klacht die je hindert in het dagelijks leven of tijdens je yogapractice.

  • Je hebt last van stress, burn-out of vermoeidheid.

  • Je slaapt slecht, hebt weinig energie of je vertering loopt niet vlot.

  • Je hebt diabetes, CVS, fibromyalgie, reuma, osteoporose of een andere chronische aandoening en bent op zoek naar een manier om je levenscomfort te vergroten.

  • Je bent op zoek naar een zachte vorm van beweging die past bij wat jij nodig hebt.

Je leest het goed: eigenlijk zijn er gewoon eindeloos veel redenen waarom yogatherapie iets voor jou kan zijn. Want wie is nu niet op zoek naar meer balans en wat tijd voor zichzelf? En wat leuk is: yogaervaring is geen must.

Interesse? Boek dan snel je intakegesprek.

Vanaf mei palmt Inge elke vrijdag tussen 11 en 21 uur de studio in. Langskomen kan enkel op afspraak. Wil je meer informatie over het wat en hoe, of over de prijs? Of meteen een afspraak maken voor een eerste sessie?

Mail dan snel naar yoginni@telenet.be
Elke vrijdag zijn er slechts 5 plaatsen beschikbaar.

Over Inge

Inge volgt de door het IAYT geaccrediteerde opleiding tot gecertificeerd yogatherapeut bij www.yogatherapyinstitute.org. Dat is een uiterst diepgaande opleiding van 800 uur, die ze module per module voltooit. In het kader van haar opleiding begeleidt ze al een tijdje klanten met individuele yogatherapie. Eerder volgde Inge ook de Prana Vinyasa teachertraining bij ons (250 uur) en organiseerde ze wekelijkse groepslessen in Heist-op-den-Berg.

Als auteur en ghostwriter heeft Inge vaak het voorrecht om de meest persoonlijke verhalen van mensen te mogen optekenen. Daar ontstond haar passie voor mensen en hun levensverhalen, en die drijft haar ook in haar werk als yogatherapeut.

https://www.facebook.com/yogatherapystudio.be/

Event Details

Date: mei 3 @ 11:00 am - augustus 31 @ 7:00 pm
Time: 11:00 am - 7:00 pm
Venue: Yogalovers
Address: Berthoudersplein 31
Organizer Name: Inge Delva