Familie Acro Yoga

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
12 mei.

Familie Acro Yoga

mei 12 @ 2:00 pm - 4:00 pm
€35

Iedereen kan vliegen! 

Familie acroyoga is een fijne combinatie van yoga, acrobatie en Thaise massage. We werken samen, proberen, experimenteren, dragen zorg voor elkaar en hebben vooral veel plezier!  Tijdens de opwarming bereiden we ons lichaam voor en bouwen we kracht op. Ook  leren we duidelijk te communiceren en op elkaar te vertrouwen. Zo voelt iedereen zich klaar om toe te werken naar een aantal uitdagende houdingen. We sluiten af met een welverdiende massage. Echte quality time waardoor je weer helemaal opgeladen naar huis gaat!

Liesbet en Laurie zijn gecertificeerde (kinder)yogadocenten en geven al 3 jaar samen les aan kleine en grote yogi’s. Je kunt hen regelmatig vinden in Yogalovers in Mechelen en FLOW yoga en welzijnscentrum in Deurne. Sinds ze acroyoga ontdekten, dromen ze ervan om zo veel mogelijk gezinnen te laten genieten van de verbondenheid die het schept.Deze workshop is voor iedereen vanaf het eerste leerjaar, ongeacht yoga-ervaring, lenigheid, maten en gewichten.
Inschrijven in duo’s, 35 euro per duo
Inschrijven kan via LILAYOGA: info@lilayoga.be
Je mag het inschrijvingsgeld van €35 per sessie overschrijven op rekening BE37 8918 7407 8528 met vermelding van jullie namen en de datum en dan houden wij een matje voor jullie vrij!
Als je er toch niet kunt bij zijn, kun je tot 1 week van tevoren annuleren en dan betalen we €30 terug. Als je in de week voor de workshop afmeldt, mag je je plekje aan iemand anders doorgeven.

Event Details

Date: mei 12 @ 2:00 pm - 4:00 pm
Time: 2:00 pm - 4:00 pm
Venue: Yogalovers
Address: Berthoudersplein 31
Organizer Name: Lilayoga