ELEMENTAL PRANA VINYASA IMMERSION

Elemental Prana Vinyasa® Immersion 50hr

Ben je als lesgever op zoek naar nieuwe inspiratie voor je yogalessen, het optillen van je lessen naar een hoger niveau, wil je je verdiepen in deze yogastijl ontwikkeld door Shiva Rea of gewoon nieuwsgierig. In deze immersion verdiep je je kennis van de 5 elementen en ook hoe deze te verweven in je yogalessen maar ook in je leven.

Je leert vijf Solar (activerend) Elemental Prana Vinyasa sequences, dit is een heel unieke, creatieve manier om lessen op te bouwen. De manier waarop de les is opgebouwd voelt als meditatie in beweging door de Namaskars (zonnegroeten specifiek voor elk element) en de vinyasas brengen kracht, vloeibaarheid en creativiteit op het ritme van de ademhaling.

Naast “live” sessies met Nele word je uitgenodigd om de online lessen met de oprichtster Shiva Rea te volgen, dit helpt om de flow te belichamen

INHOUD VAN DE IMMERSION:

  • Het concept van ELEMENTAL BODY en de helende kracht van de natuur door yoga en ayurveda.
  • Vijf Elemental Prana Vinyasa® Namaskars: Bhumi Namaskar (aarde) – Jala Namaskar (water) – Agni Namaskar (vuur)- Hridaya Namaskar (lucht)- Akash Namaskar (ether).
  • Prana Vinyasa Energetic Alignment voor de zonnegroeten, heup-openers, staande poses en armbalansen.
  • Belichaam de verschillende WAVE SEQUENCES om flow en energie te balanceren (Solar/lunar).
  • Principes van Elemental Prana Vinyasa®, als meditatie in beweging met focus op ritme, ademhaling en onderliggende patronen.
  • Hands-on-assists van key asanas en het ontwikkelen van een poëtisch taalgebruik om uitlijning cues over te brengen en je lessen naar een hoger voelsmatig niveau te tillen.
  • Elemental meditatie en Mantra. Elementen gelinkt aan yoga, ayurveda en Tantra als hulp/steun in onze chaotische en gefragmenteerde moderne maatschappij.
whole body fully alive breath, heart, hands, with the earth, our body emerges from the water, creative energies flow in the fire, we transform out of air, we breathe new life in space, we embrace all our body is the field of our expression yoga is love in action. (Shiva Rea)
LESTIJDEN OPLEIDINGSDAGEN

Opleiding verdeeld in 3 delen: 9 dagen – vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 13.00 tem 19.30

  • Deel 1: vrijdag 21 September tem. zondag 23 September 2018
  • Deel 2: vrijdag 12 Oktober tem. zondag 14 Oktober 2018
  • Deel 3: vrijdag 16 November tem. zondag 18 November 2018

De 50 Contacturen kunnen gebruikt worden voor de 200 hr en +300 hr Yoga Alliance Certificatie en wordt afgeleverd door Samudra Global School of Vinyasa.

Deze immersion bouwt verder op de 200hr Prana Vinyasa Teacher Training en is een “Advanced” Module. Voorkennis van deze yogastijl maakt het toegankelijker maar is niet verplicht.

ZIE DAT ALS EEN INVESTERING IN JEZELF.

Prijs:  799 euro* (inclusief btw en manual)

* Voorschot van 300 euro onmiddelijk te betalen om plaats te reserveren!

* Voorwaarden staan in email bij inschrijving.

Niet inbegrepen:

• Literatuur: “Tending the Heart Fire” Shiva Rea, “Upanishads” Eknath Easwaran

• Suggestie literatuur: “Encylopedia of the Subtle Body“ Cyndi Dale

• Reiskosten & Lunch

Meer info en registratie: nele@yogalovers.be

www.pranavinyasa.be – www.yogalovers.be – www.shivarea.com

Locatie: Yogalovers, Berthoudersplein 31, 2800 Mechelen